De clubprogramma’s gaan online!

Geplaatst op 05/07/2016 16:19

Op 22 augustus kun je met je clubabonnement inloggen op mijn.yfc.nl. Het komende seizoen krijg je dus geen map meer toegestuurd met papieren programma’s, maar krijg je in plaats daarvan een inlogcode om toegang te krijgen tot de digitale programma’s. Deze inlogcode wordt eind augustus per mail aan je verzonden, na ontvangst van betaling. Zonder tegenbericht wordt het abonnement voortgezet zoals vorige jaren. Mocht je wijzigingen willen doorvoeren, verzoeken wij je om dit voor 22 juli a.s. door te geven via kerk@yfc.nl.

Korting

Wist je dat we ook een kortingsregeling hebben als je meerdere clubprogramma’s hebt binnen je kerk? Dit betekent 5% korting voor de 2e club, en 3.3% voor de 3e of 4e club. Een gratis proefprogramma bestel je op mijn.yfc.nl