OP MISSIE

 

Ons hart klopt voor jongeren, dat van jou ook? Ons hartsverlangen is dat jongeren ontdekken dat ze geliefd zijn door God de Vader. Dat ze vroeg of laat op een positieve manier gaan reageren op de onvoorwaardelijke liefde van God.

 

Jongeren dienen en uitdagen
De manier waarop Jezus er voor mensen was, is de manier waarop wij er graag voor jongeren willen zijn. Zoals Jezus ons diende en ons leerde de minste te willen zijn, zo willen wij jongeren dienen, met hen oplopen en hen (waar dat binnen ons vermogen ligt) geven wat zij nodig hebben.

 

Herken jij dit hartsverlangen? Dan is het Youth for Christ event OP MISSIE voor jou! Op zaterdag 30 september willen we Dichterbij God zijn, Dichterbij elkaar en daardoor Dichterbij jongeren komen. Een dag vol eerlijke verhalen over de mogelijkheden en weerbarstige werkelijkheid van missionair jongerenwerk. Ervaren, Inspiratie, Training en dichterbij de Bron staan centraal op deze dag.

 

We nemen je mee op experience in de wijk, midden in Utrecht. Je ervaart verschillende vormen van missionair jongerenwerk in de praktijk. In de trainings-track zoeken we de verdieping als het gaat om lokaal missionair jongerenwerk. Je hebt daarin ruim de keuze op welk thema jij getraind wilt worden. In verschillende plenaire sessies zijn we samen Dichterbij de Bron.

 

Ga mee OP MISSIE: een dag waarop jij (opnieuw) geïnspireerd en getraind wordt om aan de slag te gaan met jongeren in jouw buurt.

 

MELD JE AAN

 

OP MISSIE | Het event voor missionair jongerenwerk
Datum: 30 september
Tijd: 09:30-16:30
Locatie: Pr. Margrietstraat 126, Utrecht
Kosten: € 0,-

 

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA