Trainers

Youth for Christ helpt je graag op weg naar sterk missionair jeugdwerk, door advies, training en toerusting bij jou in de kerk of in de buurt.

Jan Verduijn

Jan Verduijn is trainer en werkt sinds 2013 bij Youth for Christ. Hij heeft hart voor God en jongeren en een passie voor missionair jongerenwerk. Vanuit zijn 10 jaar praktische jongerenwerkerservaring, zowel in de kerk als vanuit welzijnsorganisaties, deelt hij graag zijn kennis en ervaringen in trainingen en workshops met jongerenwerkers en jeugdleiders. Hij staat met twee benen in de jongerencultuur en weet jeugdleiders en kerken te inspireren tot missionair jongerenwerk. Bekijk hier de 12 workshops. Staat jou vraag of onderwerp en niet bij, of wil je advies over missionair jeugdwerk vanuit jouw kerk? Neem contact met hem op.