Programma’s

Youth for Christ heeft een breed aanbod van programma’s die te gebruiken zijn in het jeugdwerk. Klik hier om de programma’s te bestellen. Daarin onderscheiden we twee hoofdlijnen: SOLID en STEADY.

SOLID richt zich op het ontdekken van het christelijk geloof. De doelgroep zijn de tieners en jongeren die niet of nauwelijks kennis en ervaring hebben met het geloof en de kerk.

STEADY richt zich op het verdiepen van het geloof. Het gaat hier om tieners en jongeren die christelijk zijn opgevoed, al langer in de kerk komen en hun relatie met God willen verdiepen.

Klik hier als je een abonnement wilt op één of meerdere programma’s.

De kortingsregeling is als volgt: voor iedere tweede club geldt 5% korting, voor iedere derde of meer geldt 3,3 % korting.

Naast deze twee hoofdlijnen, bieden we ook een aanvullend product aan dat te gebruiken is naast onze programma’s. Dat is onze Tienerdienst.