#DURFTEZOEKEN | 16-20

VOOR WIE?

#Durftezoeken is voor buiten- en randkerkelijke jongeren in de leeftijd van 16-20 jaar die weinig of geen affiniteit (meer) hebben met de kerk en die als groep samenkomen thuis in een clubgebouw of buurthuis.

WELK DOEL?

#Durftezoeken prikkelt jongeren om na te denken over de wereld waar ze in leven, wie ze zijn en welke waarden ze hebben. Als jeugdleider inspireer je hen om vragen te stellen en leef je het christelijke geloof voor.

COMPLETE JAARLIJN

#Durftezoeken is een jaarlijn die bestaat uit 21 bijeenkomsten met daarbinnen drie verschillende soorten programma’s:

Thema-activiteiten

Tijdens de thema-activiteiten daag je jongeren uit om na te denken over een thema uit hun leven. Door vragen te stellen kun je verdieping aanbrengen; door vragen die jongeren aan jou stellen kun jij je leven en geloof delen.

Reli-activiteiten

Met deze activiteit breng je jongeren in ontmoeting met christenen of met een christelijke activiteit. Ga na wat past bij je groep.

Groepsactiviteiten

Dit zijn activiteiten waarbij je bouwt aan een betere relatie tussen jou en de jongeren en de jongeren onderling.

GRATIS PROEFPROGRAMMA

Wil je weten hoe #Durftezoeken werkt en eruit ziet? Bestel dan de gratis brochure met extra informatie, inclusief proefprogramma. Bellen kan natuurlijk ook met 0343 515 744.