ROCK SOLID | 11-13

ROCK SOLID | 11-13 jarigen

 

WAT IS ROCK SOLID?

Rock Solid prikkelt tieners (11-13 jaar) om het christelijk geloof te ontdekken. De thema’s sluiten naadloos aan bij hun belevingswereld zoals: muziek, vriendschap en identiteit. Bovendien komen tieners graag naar Rock Solid vanwege de enorme dosis humor in de gekke spelletjes. Het maakt dat tieners ook snel hun niet-gelovige vrienden meenemen.

 

RELATIONEEL EN INTEGRAAL

Relationeel werken is de basis voor succesvol tienerwerk. Rock Solid spreekt alle leerstijlen aan, waardoor elke tiener op zijn manier kan leren. Door tieners de onderwerpen te laten ervaren, wordt het evangelie relevant op alle gebieden van hun leven.

 

Het Rock Solid Pakket biedt jeugdleiders een  een totaalpakket om een club te starten. Daarvoor sluit je met Youth for Christ een overeenkomst en ontvang je per seizoen:

 

  • De toegang tot het digitale platform met 22 uitgewerkte Rock Solid programma´s
  • Gedegen toerusting d.m.v. een Basistraining en het Trainingsevent
  • Telefonische ondersteuning via onze Helpdesk.
  • Toegang tot onze online jeugdleiders portal voor:
  • Alle filmpjes die in de programma´s staan

 

GRATIS PROEFPROGRAMMA

De Rock Solid programma’s werken stap voor stap uit hoe je de clubavonden vormgeeft. Daarbij werken we  vanuit een integrale, relationele en behoefte gerichte aanpak.

Wil je weten hoe dat er uit ziet? Bestel dan de gratis brochure met extra informatie, inclusief proefprogramma. Bellen kan natuurlijk ook met 0343 515 744.

 

MEER MOGELIJKHEDEN

Youth for Christ biedt meer programma’s aan. Er is een variant van Rock Solid voor de Rooms Katholieke Kerk. Ook daarvan is een proefprogramma beschikbaar.

 

“Solid is lekker gek, druk en serieus tegelijk!”

Solid leider Rolf