SOLID FRIENDS | 14-15

SOLID FRIENDS | 14-15 jarigen

 

WAT IS SOLID FRIENDS?

Solid Friends prikkelt jongeren (14 -15 jaar) om het christelijk geloof te ontdekken. De thema’s sluiten naadloos aan bij hun belevingswereld zoals: identiteit, wraak en ouders. Bovendien komen jongeren graag naar Solid Friends vanwege de dosis humor en goede gesprekken. Het maakt dat ze ook hun niet-gelovige vrienden meenemen.

 

RELATIONEEL EN INTEGRAAL

Jongeren komen naar clubs voor ontmoeting met vrienden en clubleiders. Solid Friends bestaat uit creatieve gespreksvormen, spellen en Bijbelstudies. Hierdoor kunnen jongeren hun verhaal vertellen en kan jij als leider jouw verhaal delen. Door aan te sluiten bij de leefwereld van jongeren, ontdekken ze dat het goede nieuws van Jezus relevant is voor alle aspecten van het leven.

 

Het Solid Friends Pakket

Solid Friends biedt jeugdleiders een totaalpakket om een club op te zetten. Daarvoor sluit je met Youth for Christ een overeenkomst en ontvang je per seizoen:

 

  • De toegang tot het digitale platform met 22 compleet uitgewerkte Solid Friends programma´s.
  • Gedegen toerusting d.m.v. een Basistraining en het Trainingsevent
  • Telefonische ondersteuning via onze Helpdesk voor al je vragen.
  • Toegang tot onze online jeugdleiders portal voor:
  • Alle filmpjes die in de programma´s staan

 

Gratis Proefprogramma

De Solid Friends programma’s werken stap voor stap uit hoe je de clubavonden vorm geeft. Het programma is ruim opgezet, zodat jij die onderdelen kan kiezen die aansluiten bij jouw groep.  Daarbij werken we  vanuit een integrale, relationele en behoefte gerichte aanpak.

Wil je weten hoe dat er uit ziet? Bestel dan de gratis brochure met extra informatie, inclusief proefprogramma en ervaar het zelf. Bellen kan natuurlijk ook met 0343 515 744.

 

Meer mogelijkheden

Youth for Christ biedt meer programma’s aan.  Zo is er Rock Solid voor als je werkt met jongere tieners (11-13 jaar). Het programma Live Steady (14-15 jaar) is bedoeld voor jongeren die al bekend zijn met het christelijk geloof. Het is gericht op verdieping en hoe je het geloof  kan delen met je niet-gelovige vrienden.