LIVE STEADY | 14-15

LIVE STEADY | 14-15 jarigen

VOOR WIE IS LIVE STEADY?

Live Steady is een clubconcept voor binnenkerkelijke jongeren in de leeftijd van 14 -15 jaar. Het is bedoeld voor clubs die zich met hun jongeren willen verdiepen in christelijke thema’s zoals: bidden, identiteit, lijden en genade.

WAT IS LIVE STEADY?

Live Steady helpt jongeren Jezus te volgen en te groeien in het geloof. De jongeren worden uitgedaagd om:

• het christelijk geloof in het dagelijks leven toe te passen en te ontdekken dat Jezus relevant voor hen is;
  • hun relatie met God te verdiepen en te groeien in Bijbelkennis;
  • het geloof te delen met niet-gelovige vrienden;
  • het geloof handen en voeten te geven door het opzetten van een actie en het organiseren van een themadienst in de gemeente.

Het Live Steady Pakket

Live Steady biedt jeugdleiders een totaalpakket om een club te starten. Daarvoor sluit je als kerk met Youth for Christ een overeenkomst en ontvang je per seizoen:

• De toegang tot het digitale platform met daarop 22 uitgewerkte Live Steady programma´s, waaronder een diaconale actie en een programma voor een jeugddienst..
  • Gedegen toerusting d.m.v. een Basistraining en het Trainingsevent
  • Telefonische ondersteuning via onze Helpdesk.
  • Toegang tot onze online jeugdleiders portal voor:
  • Alle filmpjes die in de programma´s staan

Gratis Proefprogramma

De Live Steady programma’s werken stap voor stap uit hoe je de clubavonden vorm geeft.  Daarbij werken we  vanuit een integrale, relationele en behoefte gerichte aanpak.

Wil je weten hoe dat er uit ziet? Bestel dan de gratis brochure met extra informatie, inclusief proefprogramma. Bellen kan natuurlijk ook met 0343 515 744.

Doorgaande geloofslijn

Live Steady is een onderdeel van de verdiepende STEADY lijn  van Youth for Christ. Samen met Rock Steady (voor de leeftijd van 11-13 jaar) en Stay Steady (voor de leeftijd van 16+ jaar) bestaat Live Steady uit een doorgaande geloofslijn.
Meer mogelijkheden
Youth for Christ biedt meer programma’s aan. Er is een Solid lijn met diverse producten voor tieners en jongeren die minder bekend zijn met Bijbelse thema’s.