ROCK STEADY | 11-13

ROCK STEADY | 11-13 jarigen

VOOR WIE IS ROCK STEADY?

Rock Steady is een clubconcept voor binnenkerkelijke tieners in de leeftijd van 11-13 jaar. Het is bedoeld voor tienerclubs die zich met hun tieners willen verdiepen in christelijke thema’s zoals: bidden, twijfel, vertrouwen en toewijding.

WAT IS ROCK STEADY?

Tijdens Rock Steady wordt er gebouwd aan de basiskennis van het christelijke geloof. De uitwerking daarvan is vooral gericht op het dagelijkse leven van de tiener. De tieners ervaren de betekenis van een geloofsgemeenschap, ze oefenen concreet met hardop bidden, ervaren de impact van een diaconale actie en zij leren hoe ze het geloof met anderen kunnen delen. De spellen en het werken in grote en kleine groepen komt tegemoet aan de ontwikkeling van de tieners.

Het Rock Steady Pakket

Rock Steady biedt jeugdleiders een totaalpakket om een club te starten. Daarvoor sluit je als kerk met Youth for Christ een overeenkomst en ontvang je per seizoen:

• De toegang tot het digitale platform met daarop 22 uitgewerkte Rock Steady programma´s, waaronder een diaconale actie en een programma voor een tienerdienst..
  • Gedegen toerusting d.m.v. een Basistraining en het Trainingsevent
  • Telefonische ondersteuning via onze Helpdesk.
  • Toegang tot onze online jeugdleiders portal voor:
  • Alle filmpjes die in de programma´s staan

Gratis Proefprogramma

De Rock Steady programma’s werken stap voor stap uit hoe je de clubavonden vorm geeft.  Daarbij werken we  vanuit een integrale, relationele en behoefte gerichte aanpak.

Wil je weten hoe dat er uit ziet? Bestel dan de gratis brochure met extra informatie, inclusief proefprogramma. Bellen kan natuurlijk ook met 0343 515 744.

Doorgaande geloofslijn

Rock Steady is een onderdeel van de verdiepende STEADY lijn  van Youth for Christ. Samen met Live Steady (voor de leeftijd van 14-15 jaar) en Stay Steady (voor de leeftijd van 16+ jaar) bestaat Rock Steady uit een doorgaande geloofslijn.

Meer mogelijkheden
Youth for Christ biedt meer programma’s aan. Er is een Solid lijn met diverse producten voor tieners en jongeren die minder bekend zijn met Bijbelse thema’s.