STAY STEADY | 16-20

VOOR WIE IS STAY STEADY?

Stay Steady helpt jongeren van 16 – 20 jaar om hun geloof te verdiepen. Dit clubconcept is bedoeld voor jongeren die willen groeien in hun relatie met God. Stay Steady stimuleert hen om geloofsvragen te delen met (buitenkerkelijke) vrienden en het christelijk geloof voor te leven.

WAT IS STAY STEADY?

Stay Steady helpt jongeren groeien als christen. Ze ontdekken verschillende manieren van
Bijbelstudie en merken dat Jezus relevant is voor hun dagelijks leven. Stay Steady bevat creatieve gespreksvormen waarin jongeren participeren in de organisatie van de activiteiten.

In Stay Steady vind je series over geloofshelden, de profeten, en komen meer complexe Bijbelboeken zoals Openbaring aan de orde. Daarnaast zijn er thema’s uit het dagelijks leven opgenomen zoals: single zijn en wetenschap.

Het Stay Steady Pakket biedt jeugdleiders een totaalpakket. Daarvoor sluit je als kerk met Youth for Christ een overeenkomst en ontvang je per seizoen:

• De toegang tot het digitale platform met daarop 22 uitgewerkte Stay Steady programma´s.
  • Gedegen toerusting d.m.v. een Basistraining en het Trainingsevent
  • Telefonische ondersteuning via onze Helpdesk.
  • Toegang tot onze online jeugdleiders portal voor:
  • Alle filmpjes die in de programma´s staan

Gratis Proefprogramma

De Stay Steady programma’s werken stap voor stap uit hoe je de bijeenkomsten vorm geeft.  Daarbij werken we  vanuit een integrale, relationele en behoefte gerichte aanpak.

Wil je weten hoe dat er uit ziet? Bestel dan de gratis brochure met extra informatie, inclusief proefprogramma. Bellen kan natuurlijk ook met 0343 515 744.

Doorgaande geloofslijn

Stay Steady is een onderdeel van de verdiepende STEADY lijn  van Youth for Christ. Samen met Rock Steady (voor de leeftijd van 11-13 jaar) en Live Steady (voor de leeftijd van 14-15 jaar) bestaat Stay Steady uit een doorgaande geloofslijn.

Meer mogelijkheden
Youth for Christ biedt meer programma’s aan. Er is een Solid lijn met diverse producten voor tieners en jongeren die minder bekend zijn met Bijbelse thema’s.