Super-Woman

SUPER-WOMAN is erop gericht om meiden weerbaar te maken en hen te empoweren om hun talenten te ontwikkelen. De doelgroep zijn meiden tussen de 12 en 18 jaar.

 

Kosten:
– jaargang 1 € 329,-
– jaargang 2 € 329,-
– jaargang 3 € 329,-

 


 

Super-Woman | Methodiek voor meidenwerk

 

Super-Woman is een methodiek voor meiden tussen de 12 en 18 jaar.
Het bestaat uit een preventief methodisch groepsprogramma, een themaspel en trainingen. Super-Woman is erop gericht meiden weerbaar te maken en hen te empoweren om hun talenten te ontwikkelen. Meiden leren door Super-Woman om grenzen te stellen, voor zichzelf (en hun gezin) te zorgen en hun talenten in te zetten in de maatschappij. Vrouwelijke professionals en vrijwilligers spelen daarbij een essentiële rol.

 

De methodiek bestaat uit drie jaargangen. De eerste twee jaargangen zijn in 2009 ontstaan vanuit de praktijk. Vervolgens is het onder leiding van een ontwikkelingspsychologe van Youth for Christ doorontwikkeld en gepilot in diverse steden. In 2016 is de 3e jaargang ontwikkeld en zijn de eerste twee jaargangen herzien. In 2016 is ook de Engelse versie van Super-Woman uitgebracht.

 

De jaargangen zijn € 329,- per stuk, wanneer je alle 3 de jaargangen in een keer besteld krijg je maar liefst 14% korting.

 

Voordat je gebruik gaat maken van de methodiek willen we je een training aanbieden. De training ontvang je van ons! We zullen je eerst aanmelden voor training, waarna je toegang krijgt tot de methodiek.

 

Voor vragen kan je contact opnemen met:
Youth for Christ Nederland
Tel: 0343 515 744
superwoman@yfc.nl