Quickscan

Soms is het lastig om erachter te komen hoe je jongeren in en om jouw kerk het beste kunt bereiken. Er zijn allerlei producten om je jeugdwerk vorm te geven. Maar wat past het beste bij jouw kerk en jouw jeugd?

Scherp beeld
Met de Quickscan kom je erachter welk type jeugdwerk het beste in jouw kerk past. Je krijgt een scherp beeld van je huidige jeugdwerk en de mogelijkheden tot het verder ontwikkelen van gezond en aantrekkelijk jeugdwerk.

De volgende zes cruciale factoren komen aan bod in de Quickscan:

1. Werkvormen & activiteiten
  2. Jeugdleiders & training
  3. Relationeel jongerenwerk
  4. Missionair jongerenwerk
  5. Visie & beleid
  6. Geestelijk klimaat

Stappenplan
De Quickscan bestaat uit de volgende drie stappen:

1. Je krijgt van Youth for Christ een Quickscanformulier. Met je team breng je de feiten van jullie jongerenwerk in kaart.
  2. Een adviseur van Youth for Christ komt bij je team langs om de resultaten van de Quickscan en de zes cruciale factoren met elkaar te verbinden en daaruit conclusies te trekken.
  3. De adviseur werkt een advies uit waarin kansen en concrete aanbevelingen voor jouw gemeenste in kaart zijn gebracht.

Aan de slag
Wil je een afspraak maken voor de Quickscan? Bel dan met 0343 515 744 of doe een online boeking.